Kom med!

Provsång enligt överenskommelse :

Tag kontakt med Jan Salvén om du är intresserad att få mera info om Manifestum. Vi skickar dej gärna ett infopaket med senaste nytt.

jan.salven@gmail.com
050 5557756


 

Välkommen till Manifestum! Manifestum vill växa! Vi är en manskör grundad 2010 och vår mission är att skapa positiva sångupplevelser för publik och sångare.  Vi omhuldar ett klassiskt sångsätt. Sångarna i Manifestum är alla erfarna sångare, de flesta med en gedigen körbakgrund. Nu rekryterar vi sångare som är erfarna korister eller har klassisk sång som intresse. Det viktigaste är ett gott röstmaterial och en vilja att utvecklas som sångare.

Manifestum erbjuder också goda möjligheter till sångutbildning och arrangerar konserter for sångare som vill sjunga solosång.

Vår princip är att våra sångare skall trivas med Manifestum och ha en klar uppfattning om vad kören erbjuder honom och sin publik. Därför vill vi att sångaren kommer och "smakar" på vår verksamhet ett par övningar före han tar ställning till om han vill vara med eller inte. Då hinner vi också lyssna på sångaren och skapa oss en uppfattning om huru han skulle passa in. Vi övar måndagar kl 18.00 - 21.30

Vad du får?

Du får sjunga i en ambitiös manskör.

Du får använda din röst med klassisk sångteknik. Om du har en stor röst har du kanske erfarenhet av att få höra "du kommer igenom". Då kan detta vara din kör. Här sjunger vi alla så.
Du får vara med om fina produktioner.
Du får ta del av ett gott kamratskap.

Vad vi förväntar oss av dej?

Bra röstmaterial och erfarenhet av körsång. Gärna manskör så du kan lite repertoar.
Det är bra om du har tagit sånglektioner.
Du har ett bra öra och vacker stämma och sjunger hyfsat rent.
Du är villig att lära dig snabbt och att vid behov jobba även hemma.
Du skall förstå dirigentens kommentarer som kommer på svenska eller finska.

Tag kontakt med Jan Salvén (050 5557756) om du är intresserad att få mera info om Manifestum. Vi skickar dej ett infopaket med senaste nytt.

Du kan komma och smaka på vår övning redan nästa måndag.
Välkommen.